Диван Манчестер

Corners
20 617 грн 22 410 грн

20 617 грн

22 410 грн

-8%

Ширина: + до спального місця 240 мм
Матеріал оббивки Екошкіра, тканина
Ніша для білизни Є
Глибина 1000 мм

ДИВАН "МАНЧЕСТЕР"

Диван "Манчестер" з дерев'яними накладками - це не тільки привабливий зовнішній вигляд, а й висока функціональність. За рахунок того, що диван є викатним, він перетворюється на ліжко для постійного сну чи відпочинку, що робить його максимально зручним у використанні. Диван має нішу, яку можна використовувати для зберігання білизни та інших особистих речей.

Дерев'яні накладки, які прикрашають диван, надають йому елегантності та натуральності. Для того, щоб кожен міг підібрати ідеальний варіант для себе, накладки можуть бути як світлі, так і темні. Для оббивки використовується якісний матеріал, що неодмінно свідчить про стійкість тканини. Диван може бути виготовлений у будь-якій тканині, що дозволяє підійбрати найкращий варіант для Вашого дизайну.

Викатний диван з дерев'яними накладками є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та стильність у меблях. Цей диван може використовуватися як у вітальні, так і в спальні, гостьовій кімнаті або кабінеті. Він стане гарним доповненням до будь-якого інтер'єру і забезпечить зручний відпочинок і сон.