Диван Техно(євро)

Corners
20 617 грн 22 410 грн

20 617 грн

22 410 грн

-8%

Ширина: + до спального місця 440 мм
Матеріал оббивки Экокожа, ткань
Ніша для білизни Есть
Глибина 1000 мм

ДИВАН "ТЕХНО"

Диван "Техно"- це стильний і комфортний диван, який відмінно підійде для вітальні, кімнати відпочинку, гостьової кімнати або спальні. Для виготовлення дивану використовується якісний матеріал, що забезпечує комфортне відчуття під час відпочинку, а також гарантує надійність виробу, яким Ви зможете користуватися не один рік. 

Диван має  зручну нішу для зберігання особистий речей та білизни. Родзинкою цього дивану є підлокотники з нішею, що дають можливість максимально ефективно використовувати диван. Крім того, диван Техно може бути виготовлений у різних кольорах і варіантах оббивки, що дозволяє підібрати його до будь-якого інтер'єру. 

Конструкція дивану забезпечує його функціональність - він легко перетворюється з дивана в зручне ліжко за допомогою механізму єврокнижки, за рахунок чого диван має повноцінне спальне місце. Цей механізм дозволяє зберігати місце в кімнаті і зручно розміщувати гостей, або використовувати для постійного сну.

Диван "Техно" - це стильний дизайн та зручна механіка трансформації, що роблять його чудовим варіантом для тих, хто бажає мати і гарний і функціональний диван!