Диван Dizzy

Corners
20 990 грн 22 815 грн

20 990 грн

22 815 грн

-8%

Ширина: + до спального місця 480 мм
Ширина 2380мм/2480мм
Матеріал оббивки Екошкіра, тканина
Розмір спального місця 1500*1900/2000
Ніша для білизни Є
Глибина 1000 мм

ДИВАН "DIZZY"

Диван  "Dizzy" - це прекрасний вибір для тих, хто шукає не тільки зручність, а й оригінальний дизайн. Цей диван має витончений і сучасний вигляд, що доповнюється оригінальними підлокотниками.

Підлокотники дивана "Dizzy" мають нестандартну форму, яка привертає до себе увагу. Окрім цього, диван має зручну форму спинки з подушками, яка ідеально підтримує спину і забезпечує максимальний комфорт під час відпочинку.

Диван Dizzy виготовлений з високоякісних матеріалів, що гарантує його довговічність та комфорт. Він має зручний механізм, за рахунок чого диван легко розкладається і може слугувати зручним місцем для сну. Для максимально ефективного використання, диван має нішу для зберігання речей або білизни.

Для оббивки використовуються якісні матеріали. Для того щоб диван став родзинкою Вашої кімнати, Ви можете обрати тканину під Ваш дизайн. В комплекті з диваном йде 2 пари декоративних подушок, які також можна виділити тканиною з візерунком або іншим кольором, що  додасть виробу елегантності, а Вашій кімнаті затишку.

Завдяки своєму оригінальному дизайну, диван єврокнижка Марсель стане прекрасним доповненням до будь-якого інтер'єру. Він має сучасний і елегантний вигляд, що може додати приміщенню вишуканості та стилю.